Οι Επιτυχόντες μαθητές του σχολείου μας στον πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό ΕΜΕ ο ΘΑΛΗΣ

Περισσότερα...

Μιλούν στην «Κ» για τα προβλήματα του σχολείου, τις πρώτες εντυπώσεις τους στο πανεπιστήμιο, απορούν με τον «εριστικό πολιτικό λόγο», περιγράφουν τα όνειρα και τις ελπίδες τους και δίνουν μέτριο βαθμό στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα.

  • Πρόσκληση Στρατευσίμων Κλάσης 2019 (Γεννηθέντων το Έτος 1998 στις Στρατολογικές Υπηρεσίες για κατάθεση Δελτίου Απογραφής)
  • Ενημερωτικό έντυπο για τους Στρατεύσιμους Κλάσης 2019 σχετικά με την κατάθεση Δελτίου Απογραφής

Πρόσκληση Παρουσίασης Στρατευσίμων Κλάσης 2018 (Γεννηθέντων το έτος 1997) στις Στρατολογικές υπηρεσίες για Κατάθεση Δελτίου Απογραφής (ΔΑ)

H Αγάλλου Σταματίνα του τμήματος Α1 του σχολείου μας (3ο Λύκειο Αγίου Δημητρίου) , διακρίθηκε στον πανελλήνιο Μαθηματικό  Διαγωνισμό της ΕΜΕ ο ΘΑΛΗΣ για το έτος 2014

 

Η Βατικιώτη Αγγελική του τμήματος Γ1 του σχολείου μας (3ο Λύκειο Αγίου Δημητρίου) , διακρίθηκε στον διαγωνισμό Euroscola και επελέγη ......

25 μαθητές της τρίτης Λυκείου αρίστεψαν στις Πανελλήνιες. Στην Ελλάδα της κρίσης, της φτώχειας και της οικονομικής εξαθλίωσης, υπάρχει ελπίδα, τα παιδιά μας προχωρούν διακρίνονται και διαπρέπουν.

Συνέχεια στον  Ενεργό Δημότη

Τρία εικοσάρια σε Φυσική, Μαθηματικά και ΑΟΔΕ και 19,6 στον Προγραμματισμό πέτυχε η Σοφία Χιονίδου. Η Ηλιάνα Λάζαρη κατέκτησε τον μεγαλύτερο βαθμό πρόσβασης συγκέντρωσε 19.200 μόρια. 13 παιδιά αρίστευσαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Συνέχεια στον Ενεργό Δημότη

 

Joomla templates by a4joomla